Upper House Spa & Relax - Hotel Gothia Towers, Gøteborg Sverige

År 2013 åpnet det nå allerede kritikerroste Upper House, på toppen av det midterste tårnet i Gothia Towers som nå er ett av Europas fem største hotell. Upper House er ett 5+ hotell, hvor det er eksklusive rom, suiter, ett spa og en restaurant som kommer til å holde høyeste internasjonale og gastronomisk klasse.

Spa og Relax har tre bassenger, ett hamam, badstue og behandlingsrom. Våre konsepter har utviklet seg i samarbeid med Processing og er inspirert av noen av verdens mest eksklusive spaanlegg.

Processing har gjennom tidligere godt samarbeid, igjen fungert som en underleverandør til Peab. På Upper House Spa & Relax har vi designet, levert og installert all vannrensning til bassengene og gjennom vårt byrå Klafs installert eksklusive badstuer av høyeste internasjonale klasse. Prosjektet med å installere utstyr høyt oppe i bygningen og på trange plasser har vært en komplisert reise og stilte store krav til godt samarbeid mellom bestillere og alle innblandede entreprenører. Gjennom riktig teknikkvalg og utforming av 3D CAD, profesjonalitet og kunnskap, har tidstabeller blitt holdt og hotell og spa kunne åpne som planlagt.

For å kunne levere en garantert høy vannkvalitet i bassengene på Upper House ble det installert et ultrafiltreringsanlegg. (UF) Ultrafiltreringsteknikken er fordelaktig både fra perspektivet høy vannkvalitet men også økonomisk, men i slike tilfeller som dette hvor det bygges og installeres i en eksisterende bygning der bjelkelaget oftest ikke er dimensjonale for de lastene som tradisjonelle sandfilter krever.