Støtvig Hotell, Larkollen Norge

Støtvig utenfor Larkollen Hotel tok imot sine første gjester på begynnelsen av 1900-tallet og var i mer enn hundre år det mest fremtredende og kjente bade hotellet i Oslo-fjorden. I 2011 rev de det gamle hotellet og den nåværende eieren Fische AS har bygget et nytt, ultra moderne hotel i New England stil på nøyaktig samme sted. Personlig service sammen med gjennomgående høy kvalitet på materialer og utstyr er benyttet for å skape et unikt hotell. Anlegget er designet for uforglemmelige opplevelser.

Spa avdelingen er banebrytende og på hele 1000 kvm, og inneholder avslapning og rekreasjon for alle. Her kan du bade i flere bassenger med ulike temperaturer, både innendørs og utendørs.

Foruten bassenger er spa dusjer, massasjedusjer, dampbad, tørr badstue, sanarium, salt badstue, is kilde og terapibasseng.

Processing har designet og levert Klafs badstue, opplevelsesdusjer og alt annet utstyr til spa. Processing leverer også alt til vannbehandling/teknologi som garanterer en frisk og herlig Sauna- og badeopplevelse.