Røros Hotell, Oslo Norge

Badet på 700 kvadratmeter er kommet til som et resultat av at vi lytter til hva våre gjester ønsker seg. Her tar du morgentrimmen i et 27-meter langt basseng. Barna koser seg i en egen del av bassenget, med en dryppende gruvegang og klatrevegg. Det er lagt til rette for velvære, med boblebad, utendørsbasseng og jacuzzi. Med utsikt mot den berømte kirka Bergstaden Ziir, kan du kose deg i 38 plussgrader varmt basseng! Du kan benytte deg av flere ulike badstuer, og behandlingsrom for  massasje eller pedikyr. Taket er utsmykket med fantastiske fisk i keramikk, av kunsteren Per Lysgård. Nedgangen til badet er utsmykket med fotokunst av Tom Gustavsen. Badet er bygget i rene naturmaterialer som sten, glass og betong.

Prosjektet startet for vår del i September 2015, hvor Johan Kjellmark AS var hoved entreprenør og arkitekt. Her prosjekterte og leverte vi fire bade enheter – to boblekar og to stålbasseng. Ute er det ett boblekar og ett stålbasseng med 36 g vanntemperatur. Dette er Røros sitt aller første utebasseng i historien, og her har vi hatt det ærefulle oppdraget med å bygge å levere dette badeanlegg med renseanlegg.

Inne er det et stål basseng på 5,2-8,9x25 m, med en grunn barnedel, liggebenk og «hedgehog» attraksjon. Badetemperaturen ligger på 32 g. dybden varierer fra 0,2 til1,5 m. Det er og levert boble kar på Ø2,5m. Bassenget er tilgjengelig for rullestolbrukere med egnet rampe.

Berndorf Metall leverte ett stålbasseng inne på 209m2 med attraksjonen «hedgehog» , boblebenk for luft og håndledere med plexiglass.

Ute blei det levert fra Berndorf Metall et stål basseng på 28m2, sittebenker og dyser for jetstrøm.

Boblekar levert av Teuco.

RENSEANLEGG
Her leverte vi to separate renseanlegg fordelt på ute og inne bassengene. Disse anleggene er bygget spesielt med tanke på energi og driftsoptimalisering. Anlegget gjenvinner kontinuerlig varmen fra avtappet vann. 

Bilder: Tom Gustavsen, rettigheter Røros Hotell 

Les mer her ->