Lundegårds Camping, Öland Sverige

Lund Farm Camp, like nord for Borgholm på Öland vestkysten er en familiecamping som har levd videre gjennom genarationer. For en langsikting investering valgte Lundegård camping Processing som partner for prosjektering, bygging og levering av ståltanker og vannrensing utstyr.
Etter flere referansebesøk i Europa falt valget på basseng av stål produsert av vår partner og byrå, Berndorf Bäderbau, med hensyn til kvalitet, holdbarhet, tekniske løsninger og, ikke minst, for en fremtidig minimalt med vedlikehold og oppussing.

Beach basseng i stål er 30 m x 12,5 m, og inneholder en rekke attraksjoner og integrerte tekniske løsninger:

  • Overflow og innløps enheter, størrelse og form av effektiv vannhydraulikk og dermed den beste vannbehandling
  • Beach med vanndybder spenner fra 10 cm til 1,4 m
  • Champagne Fountain som gir herlige luftbobler
  • Swing-Bay, en runde delen av bassenget, hvor du kan lage bølger eller sette vann i rotasjon
  • Integrert sove / slappe benk med luftbobler
  • Fosser, cobra

For de minste barna er det installert to mindre basseng av stålt. Disse har en maksimal dybde på 30 cm og er utrustet med vannaktiviteter som et pinnsvin fontene, vann paraply og mini lysbilde.

I tilknytning til bassengområdet ble også bygget et nytt tekniskhus som innebefatter Collecta press sandfilter og alt annet teknisk utstyr som er nødvendig for å opprettholde perfekt vannkvalitet, selv når bassenget brukes til det maksimale. Det er også viktig å spare energi og vann, måling, kontroll og måleutstyr. DEPOLOX® regulerer verdiene i vannet etter mengden av badegjester i øyeblikket, og selve vannkvaliteten.