Aquarama, Kristiansand Norge

I mars 2013 åpnet Aquarama i Kristiansand. Norge mest moderne aktivitetssenter.
Aquarama er et komplett anlegg med en fantastisk badeland, et 50 x 25 meter idrettsbasseng, 10-meters stupetårn, sklie, Eddy kanal, bølgebasseng, innendørs surfing, spa, treningsrom og idrettshall.

Arkitektbyrån Asplan & Viak har designet og Processing har prosjektert, designet og levert energi smart vann, lysbilder, stål bassenger, badstue og spa.

Utdrag fra leveringen Aquarama Store energigevinster ved DINUF Recycle:

På et anlegg av Aqua Rama sin størrelse kreves det mye energi og vann for å holde systemet i gang. Processing innså dette tidlig i prosessen og derfor ble det installert utstyr som tar vare på vannet du bruker til å spyle filtrene rene med og det resirkuleres dermed 3,5m3 oppvarmet kjemi tilsatt spylevann per dag tilbake til bassengene. Når du velger rett fra starten av, er det penger å spare på lang sikt. I istedenfor å spyle det ned i avløpet.  

Selv også spa-fasilitetene på Aquarama er levert via Processing sitt eksklusivt utstyr. Blant annet er badstuer fra verdens ledende KLAFS og stålbassengene fra Berndorf og Riviera-boblebad, samt selvfølgelig alt av utstyret til disse bassengene.